header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Scheidsrechterscursus 12 juni gaat helaas niet door!

Scheidsrechterscie

22-5Helaas hebben wij, vanwege te weinig aanmeldingen, moeten besluiten de scheidsrechterscursus van 12 juni te annuleren.We vinden het ontzettend jammer.

De eerstvolgende cursus zal nu aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Wij zullen een nieuwe datum zo spoedig mogelijk communiceren.

De scheidsrechterscie

Lees verder

Gaston Meij – nieuwe coördinator Tophockey Senioren (H1, H2/D1, D2)

Senioren teams

20-5 Beste leden van HCIJ,

Wij zijn als bestuur verheugd dat Gaston Meij, jullie allen zonder twijfel bekend door zijn jarenlange ondersteuning binnen HCIJ, per direct de rol zal vervullen van coördinator Tophockey Senioren.


Lees verder

HCIJ Obligatieplan 2018

Bestuur

12-5 Op de Algemene Leden Vergadering van 31 maart 2017 is besloten, zonder een enkele tegenstem, dat wij in het seizoen 2017/2018 een nieuw clubhuis met kleedkamers gaan bouwen. Ter financiering van het nieuwe clubhuis heeft HC IJsseloever ook besloten tot het verstrekken van obligatieleningen.

Lees verder

BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP IJSSELOEVER! 16 - 18 juli

VM

11-5 Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 16 juli t/m 18 juli wor dt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je

Lees verder

Voorbereiding 2018/2019: Vakantie, vergeet het maar!

Junioren teams

7-5 Vanaf vandaag volgen de middelbare scholen weer lessen volgens het normale rooster. De HCIJ ABC-Jeugd gaat dan ook weer lekker trainen volgens het gebruikelijke trainingsschema. Voor D-teams geldt dat er deze week alleen wordt getraind in overleg met de trainer (en coach). Dit omdat veel basisscholen nog altijd vakantie vieren. Aanstaande donderdag en vrijdag is er overigens ook geen

Lees verder

HCIJ fotoshirts

Sponsorcommissie

7-5 Familie toernooi, kampioenschap of een mooie herinnering aan een geweldig seizoen met een fantastisch team........allemaal redenen om met het team te besluiten om toffe HCIJ fotoshirts aan te schaffen.

Lees verder

Betreft sproeien veld 1

VM

9-4Beste leden ivm met de algengroei, door het veelvuldig sproeien van veld 1, is er besloten om tot het eind van het seizoen veld 1 niet te sproeien. Installatie is daarom ook uitgeschakeld. Ter info: Semi watervelden zijn ook uitstekend te bespelen zonder water.

Lees verder