header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

 

Inschrijfformulier


Soort lidmaatschap:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Uw rekeningnummer wordt uiteraard alleen gebruikt, indien u contributie verschuldigd bent. Voor dit inschrijfformulier is het wel noodzakelijk dat u dit invult.

 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Vrijwilligersinzet
  HCIJ is een club voor, maar vooral ook door leden. Zonder de inzet van onze leden kan de club niet functioneren. Seniorleden zijn bij HCIJ jaarlijks verplicht 5 maal te fluiten.

 
   
Extra ondersteuning van ouders van junioren
  Ouders van junioren ondersteunen het team van hun kind door bijv. rijbeurten, bardiensten (2 x 2 uur per jaar), fruithap etc. Daarnaast is het voor het functioneren van de vereniging van belang, dat zij ook hun medewerking verlenen als het gaat om het draaien van bardiensten, commissiewerk, klusdagen en dergelijke.

 
   
Extra informatie m.b.t. hockey
  Als je /je kind SPELEND, TRIM of LG lid wil worden, dan krijg je een 'opmaat' inschrijfformulier op je scherm. Dit kun je na het invullen printen, ondertekenen en opsturen naar het adres dat hierop wordt vermeld. Binnen 2 weken wordt er contact met je opgenomen door één van de lijncoördinatoren van Hockeyclub IJsseloever. Als je ONDERSTEUNEND lid wil worden hoef je verder niets te doen. Er zal in ieder geval contact met je worden opgenomen.

 
   
   
   
   
Persoonsgegevens
  Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. HCIJ houdt zich in alle gevallen aan de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein