header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Procedure rond opzeggen

De Technische Commissies (TC’s) en het bestuur zijn druk met de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022. Het wordt weer een hele puzzel om alle leden in een team te plaatsen. Graag laten wij ook zoveel mogelijk mensen instromen die nu nog op de wachtlijst staan. Dit vraagt een tijdige planning.

 

Om onze teamindelingen tijdig en zo goed mogelijk te plannen, houden wij ons strikt vast aan de uiterste opzegdatum van 15 mei 2021. Dit is ook zo in het contributiereglement van HC IJsseloever vastgelegd.

 

Mocht je echter nu al weten dat jij of je kind volgend seizoen niet meer bij HCIJ zult hockeyen dan willen we je vragen om dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken.

 

Uitzondering: A-junioren en senioren die niet vóór 15 mei 2021 kunnen besluiten over een verlenging van hun lidmaatschap in verband met een loting voor een studie of vanwege een verhuizing voor een studie hebben uitstel tot 1 juli 2021 als uiterste opzeggingsdatum. Indien zij hiervan gebruik maken dient wel een bewijs van inschrijving te worden overlegd.

 

Er wordt geen uitzondering gemaakt voor voorwaardelijke opzeggingen in verband met selectieprocedure en teamindeling. Alle spelers, selectie of niet, moeten graag en onvoorwaardelijk bij en voor HC IJsseloever willen spelen en dit is onafhankelijk van het halen of niet-halen van een selectie. Dit principe geldt zonder uitzondering voor alle spelers en speelsters van HC IJsseloever.

 

Opzeggen lidmaatschap en/of uitstel aanvragen kan alleen op de volgende manier:

Stuur een  e-mail aan [email protected], bij voorkeur met een kopie richting de betreffende TC (mailadressen staan op de website). Graag ontvangen we ook de reden van opzeggen, zodat we beter inzicht krijgen in de redenen waarom een lidmaatschap wordt opgezegd. De ledenadministratie stuurt binnen 2 weken een bevestiging van de opzegging of een akkoord met betrekking tot de aanvraag voor uitstel. Deze bevestiging geldt als enig wettig bewijs.

 

Let op: Uitsluitend afmeldingen en uitstel-aanvragen die worden gemaild naar [email protected] zijn geldig, elke andere manier niet.

 

Indien er vóór 15 mei 2021 geen schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie binnen is, gaan wij ervan uit dat jij of jouw kind graag bij ons wil blijven hockeyen. Alles voor het nieuwe seizoen wordt dan uitgewerkt en in gang gezet. 


Daarom hanteren wij bij het opzeggen na 15 mei 2021 de volgende vergoedingen:

15 t/m 31 mei € 25,-

1 t/m 30 juni € 50,-

1 t/m 31 juli € 75,-

vanaf 1 augustus € 150,-

vanaf 1 september 100%

 

Wij rekenen op jullie medewerking om de overgang naar het komende seizoen zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

HCIJ ledenadministratie

[email protected]

 

 

 
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein