header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

HCIJ kleding voor komend seizoen

Kleding Commissie

1-7
Beste leden en/of ouders,
Graag willen wij even jullie aandacht vragen m.b.t. het bestellen van HCIJ kleding voor het nieuwe seizoen.

Lees verder

Fijne vakantie!

Bestuur

1-7
Het seizoen is nu echt ten einde. Geniet allemaal van een fijne vakantie en tot 14 augustus!

Lees verder

Reminder: ALV vrijdag 1 juli!

Bestuur

28-6 De agenda voor de ALV van vrijdag 1 juli is op de site gezet! Je kan hem vinden onder de inlog. De vergadering begint om 19 uur in ons clubhuis.


Lees verder

Gevonden voorwerpen!

Bestuur

27-6 Na alle trainingen, wedstrijden en feestjes van afgelopen seizoen is er het 1 en ander blijven liggen op de club. Mis je iets? Kom dan aanstaande woensdag 29 juni of donderdag 30 juni tussen 1730 en 1900 langs in de spelersruimte van het clubhuis (dus de trap af) om te zoeken naar je vermiste spullen! Combinatie-arrangement: Ook na de ALV van vrijdag 1 juli kan je je spullen nog

Lees verder

Teamindeling voor de jeugdteams bekend!

Junioren teams

25-6 Alle teamindelingen voor de jeugdteams voor volgend seizoen staan op de website. Ben je benieuwd wie je nieuwe teamgenoten zijn?  Log dan in en ga via club-documenten-jeugdcommissie naar het bestand dat je zoekt.

Lees verder

Einde 21/22 - begin 22/23

Junioren teams

24-6 We naderen het einde van het seizoen. Alvast even wat belangrijke data op een rij!
27 juni – 1 juli  ABCD: mogelijk om te trainen met je nieuwe team*
2 juli – 14 augustus Hockeyclub gesloten
15 augustus ABCD: Intensieve teams mogen starten met trainen
17 augustus 18:30 -20:30 Ophalen materialen en keeperstassen

Lees verder

Indeling MA1-MA2-MB1-MB2 bekend!

Junioren teams

23-6 De teamindeling voor de MA1-MA2-MB1-MB2 staat op de website. Wil je de indeling zien?  Log dan in op de site en ga via club > documenten > jeugdcommissie naar het bestand dat je zoekt.
De publicatie van de indeling van de overige teams volgt, zoals eerder aangegeven, op zaterdag 25 juni.


Lees verder

Leer deze zomer nieuwe hockeyskills!

Jeugd Commissie breedtesport

18-6 Leer nieuwe hockeyskills van Daan Dekker!
Heb jij ook geen zin om de hele zomervakantie niet te hockeyen? Ga dan samen met niemand minder dan Daan Dekker het veld op! Tijdens het hockeykamp van SportWays in de zomervakantie kun jij drie hele dagen aan de slag met nieuwe hockeyskills en -tricks, zodat jij het nieuwe hockeyseizoen goed begint!

Lees verder

Al onze jeugdkampioenen!

Jeugd Commissie breedtesport

14-6
Wiehoe! We hebben een hele bult aan jeugdkampioenen, waar we megatrots op zijn. 
We feliciteren MD5, JB1, MA4, MB4, MC4, MA1 en MD2 met hun kampioenschap!
Maar natuurlijk zijn we trots op ALLE teams die hard gestreden hebben, plezier hebben gehad, geknokt, gelachen en samen teleurstellingen hebben doorstaan! Dik applaus voor jullie allemaal!


Lees verder

Overzicht van alle selecties

Technische Commissies (jr/sr)

12-6 De selecties komen er weer aan! Hieronder in de bijlage even een handig overzichtje van wanneer je aan de beurt bent. 

Lees verder

HCIJ FELICITEERT ALLE GESLAAGDEN!

Bestuur

9-6 HCIJ FELICITEERT ALLE GESLAAGDEN VANDAAG! Wat een bijzonder jaar weer en wat knap dat jullie het hebben gehaald! Jullie mogen heel trots zijn op jezelf. Maak er een prachtige feestzomer van en heel veel geluk met je volgende stap. Voor alle mensen die het nét niet gered hebben; die volgende kans is voor jou. Pak ´m, je kán het!


Lees verder

Alle foto's van het Familietoernooi!

Evenementencie

7-6
Afgelopen zondag werd het Familietoernooi gehouden op HCIJ en het was weer een enorm succes! Ongelooflijk veel teams met gezellige mensen in kleurrijke outfits deden mee. In het begin van de dag was er zowaar een zonnetje, maar ook de onophoudelijke regen deerde niemand. Nou ja... de gezelligheid leed er niet onder in ieder geval!

Lees verder

Scholenclinic was een groot succes!

Bestuur

7-6 Wat een geweldig evenement hebben we vorige week op HCIJ weten te organiseren! 5 dagen lang hebben we vanuit 15 basisscholen in totaal 1800 kinderen mogen ontvangen. Allemaal hebben ze een leuke hockey clinic gevolgd afsluitend met een lekker drankje en een goodiebag.

Lees verder

Kom onze H1 aanmoedigen in de Play-offs!!

Tophockey

7-6
De tegenstander is bekend! Woensdag 8 juni speelt onze H1 uit tegen Rood-Wit en aankomende zaterdag 11 juni is de return. Eventueel zondag 12 juni nog een allerlaatste wedstrijd maar daar zetten we niet eens op in! Onze H1 blijft heel graag in de overgangsklasse dus ze kunnen jullie support enorm goed gebruiken! Kom juichen, aanmoedigen en steek onze heren een HCIJ-hart onder de

Lees verder

Nieuwe keeperstrainer seizoen 22-23!

Bestuur

5-6 Na 14 jaar keeperstraining te hebben gegeven op HC IJsseloever stopt Rogier Ritter vanaf komend seizoen met het opleiden van de jeugdkeepers van IJsseloever. "Na 14 jaar vind ik dat HCIJ toe is aan een frisse wind binnen de keepers van onze club. Ik heb het met veel passie en plezier gedaan en kijk terug op een mooie periode!”

Lees verder

Daan Jongejan blijft trainer-coach D1

Bestuur

27-5
Wij zijn ontzettend blij dat het contract met Daan Jongejan voor Dames 1 is verlengd. Daan is een jaar geleden bij ons begonnen met de ambitie om een nieuw dames 1 te creëren, uit een grotendeels vernieuwde, zeer jonge, ploeg meiden die richting de Overgangsklasse kan. Het doel voor het eerste seizoen was om stabiel in de eerste klasse spelen en uit de degradatiezone te blijven. Daan

Lees verder

Floris de Ridder wordt trainer-coach H1

Bestuur

27-5 Vol trots mogen we aankondigen dat bij Heren 1 Floris de Ridder het stokje zal overnemen van Jasper Coppes. Floris zal voor velen een bekende naam zijn omdat hij jaren heeft gespeeld voor Bloemendaal en Kampong Heren 1. Ook is hij een succesvolle coach in de hoogste jeugdcompetities van Nederland geweest. Wat misschien niet iedereen weet is dat hij ook al een aantal jaren zijn eigen

Lees verder

Vacature bestuurslid Beheer

Vacatures

24-5HCIJ zoekt een nieuwe bestuurder die zich zal gaan bezighouden met het beheer. Op dit moment wordt deze functie vervuld door Eric Jansen. Binnen deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor de groen-en-beheer-commissies, de planningen, het materieel, de hockeyschool/kampen en de Kidslodge. Ook onderhoud je externe contacten met gemeente en leveranciers. Daarnaast heb je een sterke

Lees verder

Vacature bestuurslid arbitrage, ledenwerving en vrijwilligers

Vacatures

24-5We zoeken een bestuurder die verantwoordelijk is voor de arbitrage, ledenwerving en vrijwilligers. Dit is momenteel een portefeuille die beheerd wordt door Erik Huls maar waarbij we goed iemand kunnen gebruiken die als enige taak heeft zich hierop te focussen. Binnen deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor de ledenwerving, voor het vrijwilligersbeleid en het mobiliseren van alle

Lees verder

Bedankje vrijwilligers!

Evenementencie

18-5
Afgelopen zondag was de vrijwilligersborrel. In een heerlijk zonnetje werd er geborreld en bij gekletst. Ook was er voor iedereen een bedankje.
Kon je nou niet aanwezig zijn bij de borrel, maar vind je het wel leuk om ons je te laten bedanken voor al je hulp, kom dan dinsdag 24 mei of woensdag 25 mei tussen 20 en 21 uur langs, om je bedankje op te halen!

Lees verder

Boost je skills in de vakantie!

Clinics - kampen - toernooien

13-5 De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!
Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!

Lees verder

Winnaars Sportways-actie bekend!

Bestuur

13-5Naomi en Riley zijn de winnaars van onze Sportways-actie! Het bestuur vond hun verhaal het beste en daarom zijn zij gekozen om aankomende zomer GRATIS een overnachtingskamp van Sportways bij te wonen. Wij wensen ze heel veel plezier en willen Sportways bedanken voor het mogen weggeven van deze fantastische prijzen :)

Lees verder

Opzeggen? Lees hoe en wanneer!

Ledenadministratie

29-4 Beste leden en ouders,   Het einde van dit seizoen nadert en dat betekent dat de voorbereidingen voor ons nieuwe seizoen, ondanks alle beperkingen van de afgelopen periode, al volop zijn begonnen. Sommigen van jullie zullen ons wellicht gaan verlaten vanwege studie of verhuizing. Als je gaat stoppen, hopen we dat je terugkijkt op een mooie tijd bij onze club.   Mocht je -om welke

Lees verder

Keepster MA1 gezocht seizoen 22/23

Keepers commissie

11-4
IJsseloever heeft de ambitie om uit ieder team te halen wat erin zit. Dat betekent voor de MA1 dat we een keeper zoeken die zich serieus wil inzetten om het subtopniveau te behalen. 

Lees verder

Geld besparen voor de club? Hier zijn drie tips...

Beheer, bar en accommodatie

7-4 Beste HCIJ-leden,
Ook bij HCIJ kampen we met sterk stijgende kosten! Maar de contributie proberen we natuurlijk niet mee te laten stijgen.
Daarom drie tips hoe JIJ kan helpen de stijgende kosten voor HCIJ te beperken:

Lees verder

HCIJ geeft 2 GRATIS overnachtingskampen weg!

Bestuur

4-4
GEWELDIG NIEUWS! 
IJsseloever mag 2 gratis overnachtingskampen van Sportways weggeven voor de zomer van 2022 in Antwerpen of Amsterdam! Hoe vet is dat?

Lees verder

HELP! We komen ernstig barpersoneel tekort!

Barcommissie

28-3
ALS MENSEN ZO MAKKELIJK HUN DIENST AFZEGGEN EN ER KOMEN GEEN EXTRA BARCO'S BIJ, KAN DE BAR NIET ALTIJD MEER GEOPEND ZIJN... Kan je het je voorstellen? Geen koffie om wakker te worden in de ochtend? Geen tosti na de wedstrijd of een kan limo met het team? We zijn echt naarstig op zoek naar extra barco’s op de zaterdag die samen met ons de bar draaiende

Lees verder

Prachtige nieuwe sponsorjassen!

Sponsorcommissie

24-3
Onze fantastische sponsoren Joris, Reinerie en Activaa hebben de vaste HCIJ-trainers en de begeleiding van D1 en H1 in een nieuw jasje gestoken.
Heel erg bedankt voor deze prachtige outfit, ze zien er weer top uit!

Lees verder

Wat ga jij in de zomervakantie doen?

Jeugd Commissie breedtesport

17-3

Spijker jouw hockeyskills bij tijdens het hockeykamp van SportWays!
Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij meer dan klaar voor de tweede seizoenshelft!

Lees verder

Ga je volgend jaar naar de D?

Keepers commissie

15-3
Speel je op dit moment in de E8-tallen en vond jij je keepersbeurt eigenlijk best wel vet? 
Wij zijn op zoek naar meiden en jongens die dat pak wel vaker willen aantrekken en niet bang zijn voor een blauwe plek. Wees gewaarschuwd; het is dus NIET voor watjes! ;)

Lees verder

Niet alleen de club een bonus, maar jij ook!

Sponsorcommissie

10-3
Inmiddels is het bekend dat wanneer je bij Volvo Verkerk of Muntstad in 2022 een nieuwe of gebruikte auto koopt of leaset, de club een bonus krijgt tot wel 1000 euro per verkochte auto.

Lees verder

100 euro korting bij Sportways!

Jeugd Commissie breedtesport

12-2 KLAAR VOOR JOUW GROOTSTE HOCKEYAVONTUUR?
Krijg €100,- ledenkorting op een SportWays overnachtingskamp!

Lees verder

250 euro clubbonus bij Muntstad!

Sponsorcommissie

19-1
Muntstad heeft voor IJsseloever een geweldige actie voor het jaar 2022. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto bij Muntstad ontvangt de club maar liefst 250 euro! En zelfs de private lease valt onder deze regeling. 
Ga je voor een Audi of Volkswagen of voel je meer voor een Skoda of Seat? Alle merken doen mee!

Lees verder

Reminder: Volvo clubbonus HCIJ

Sponsorcommissie

28-11

Zoals jullie allemaal hopelijk weten is Verkerk Volvo sponsor van HC IJsseloever. Voor elke nieuwe Volvo, aangeschaft door een lid of ouder van een lid, stort Volvo Cars Nederland € 1.000 in de clubkas en voor elke occasion € 500.

Lees verder