header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Grote Clubactie gaat van start!

Bestuur

16-9 Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de Grote Clubactie 2021. Deze actie zal op 18 september weer van start gaan.

Lees verder

** Speciaal bericht voor onze fluiters **

Scheidsrechterscie

15-9 INDELING SCHEIDSRECHTERS De scheidsrechterscommissie krijgt veel vragen en opmerkingen naar aanleiding van de indelingen van scheidsrechters. In de bijlage ‘Hoe is het fluiten van wedstrijden geregeld op HCIJ?’ bij dit bericht, kan je alle informatie daarover teruglezen. 

Lees verder

SUPER SuperSunday!

Senioren teams

10-9 Dit eerste competitieweekend begint meteen lekker met een SUPER SuperSunday! Niet alleen wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 maar er spelen heel veel teams thuis die jullie aanmoediging kunnen gebruiken. 

Lees verder

Are you ONFIRE?

Clinics - kampen - toernooien

8-9 SCHRIJF JE NOG SNEL IN! EN GEEF JE TECHNIEK EEN BOOST!
Op zondag 12 september start op hockeyclub IJsseloever, in samenwerking met ONFIRE Hockey Support, de ONFIRE Hockeyschool. In tien technische trainingen geef jij je techniek een ontzettende boost! De trainingen worden gegeven door toptrainers van ONFIRE Hockey Support, het bedrijf van Raoul Ehren en Sjoerd Marijne. De opzet van

Lees verder

Registreer je als bezoeker van HCIJ!

Bestuur

2-9 We vragen alle bezoekers zich te registreren. Registreer je bezoek op www.hcij.nl/registratie of middels de QR code die te vinden is op de posters op de club. In het weekend zullen er coronacoördinatoren aanwezig zijn om bezoekers te attenderen op het registratieverzoek. Alle HCIJ leden die komen trainen of een wedstrijd spelen hoeven zich niet te registreren. (Kom je als

Lees verder

Spek de clubkas samen met PLUS J.Schimmel

Sponsorcommissie

3-9 Beste leden,
Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS J. Schimmel van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 een unieke spaaractie: Spaar je club gezond!

Lees verder

Bepaal zelf wanneer je bar- en/of groendienst draait!

Barcommissie

9-8

De veldcompetitie gaat bijna weer van start en we gaan daarom binnenkort starten met het inplannen van ouders voor de bardiensten (zaterdag) en groendiensten (woensdagavond).  
Als je zelf wilt bepalen wanneer je de dienst draait, dan kun je vanaf vandaag inschrijven.

Lees verder