header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inschrijving voor Bouwterrein Familietoernooi is geopend.

Beheer, bar en accommodatie

19-4Wil je mee doen aan het Bouwterrein Familietoernooi? Vorm een team, download het formulier en stuur het compleet ingevuld snel weer op aan [email protected],  wij hebben er zin in! Let op: 30 teams kunnen meedoen.  Vol is vol.

Lees verder

HCIJ Obligatieplan 2018

Bestuur

19-4 Op de Algemene Leden Vergadering van 31 maart 2017 is besloten, zonder een enkele tegenstem, dat wij in het seizoen 2017/2018 een nieuw clubhuis met kleedkamers gaan bouwen. Ter financiering van het nieuwe clubhuis heeft HC IJsseloever ook besloten tot het verstrekken van obligatieleningen.

Lees verder

Trainers en coaches gezocht

Junioren teams

18-4 Wist je dat…
…er bij HCIJ dit seizoen 87 jeugdtrainers en 92 coaches ‘in dienst’ zijn

…we volgend seizoen meer teams hebben dan we dit jaar hadden
…we dus op zoek zijn naar uitbreiding van deze enorme hoeveelheid ‘personeel’
 
…er weinig dingen leuker zijn dan HCIJ-jeugd begeleiden

Lees verder

Laatste scheidsrechterscursus dit seizoen!

Scheidsrechterscie

17-4 Op dinsdag 12 juni  vindt alweer de laatste scheidsrechterscursus (met aansluitend het examen) van dit seizoen plaats, onder de bezielende leiding van Marius Meijers. Maak gebruik van deze laatste gelegenheid en meld je nu aan!
Voor 2e jaars B-leden verplicht.  Daarnaast nodigen wij ouders van harte uit om deel te nemen.

Lees verder

Trainingen tijdens de meivakantie

Junioren teams

14-4 Via dit bericht informeer ik jullie over de wijze waarop de trainingen tijdens de komende meivakantie en de overige komende feestdagen zullen plaatsvinden.
 

Lees verder

Procedure rond opzeggingen

Bestuur

13-4 Het einde van het seizoen nadert en dat betekent helaas ook dat sommige leden ons gaan verlaten. Als bestuur vinden wij dat natuurlijk erg jammer want alle leden zijn ons even lief en we zouden je graag behouden. Als je de club toch verlaat, hopen we dat je een mooie tijd bij de leukste hockeyclub van Midden Nederland hebt gehad.

Lees verder

Ontwikkelingen bij de scheidsrechterscommissie

Scheidsrechterscie

13-4 De openstaande vacatures bij de scheidsrechterscommissie zijn recent ingevuld. David Bos en René van Doorn, enthousiaste vaders van jeugdleden van onze vereniging, versterken de commissie. David Bos is bereid gevonden om de rol van voorzitter op zich te nemen.  

Lees verder

BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP IJSSELOEVER! 16 - 18 juli

VM

11-4 Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 16 juli t/m 18 juli wor dt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je

Lees verder

Betreft sproeien veld 1

VM

9-4Beste leden ivm met de algengroei, door het veelvuldig sproeien van veld 1, is er besloten om tot het eind van het seizoen veld 1 niet te sproeien. Installatie is daarom ook uitgeschakeld. Ter info: Semi watervelden zijn ook uitstekend te bespelen zonder water.

Lees verder

Bouwterrein familietoernooi, eerste Pinksterdag [20 mei]

VM

4-4Zet in je agenda! Eerste Pinksterdag organiseren wij het iets andere Bouwterrein familietoernooi! Voor deze speciale editie eenmalig georganiseerd door de barcie en Jocco. Met een knettergezellige foodplaza, plaats voor alle teams om te chillen en leuke activiteiten voor de kinderen. Inschrijving in de derde week van april. Houd de site/app/mail in de gaten. Nadere info volgt.

Lees verder

'To do's' richting einde seizoen

Junioren teams

11-2 De zaalcompetitie loopt op z’n eind, volgend weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld. Langzaamaan gaan we weer richting veld denken en beginnen we aan het laatste deel van seizoen 2017/2018. Via dit bericht delen we graag in het kort de planning voor deze periode. Waar nodig zullen later de details worden gedeeld.

Lees verder

H1

Apeldoorn - H1
Datum zondag 22-4
Spelen 14:45

D1

D1 - K.H.C. Strawberries
Datum zondag 22-4
Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein