header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Voor iedereen een (t)huis met Reinerie Garantiemakelaars

Sponsorcommissie

11-5 HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Wie bij ons op de hockeyclub komt (we kunnen niet wachten tot dit weer mogelijk is), ontkomt er niet aan: Reinerie Garantiemakelaars is onmiskenbaar sponsor van HCIJ. Van de logo’s op de clubkleding tot het scorebord, de bekertjes bij de bar, reclameborden langs elk veld en de vele andere vormen van sponsoring die lang niet allemaal zichtbaar zijn. Al jaren.

Lees verder

Trots op sponsoring door Ekris BMW en MINI Utrecht!

Sponsorcommissie

10-5 Wij zijn verheugd te melden dat Ekris BMW en MINI Utrecht zich aan HC IJsseloever heeft verbonden als sponsor. Ekris zal voor de komende 3 seizoenen actief als sponsor aanwezig zijn binnen onze club. "We waren gelijk enthousiast en vonden het een hartstikke goed idee om HCIJ te sponsoren", aldus Hildo Zijlstra, Manager Sales van Ekris Utrecht.
 

Lees verder

Voorstellen bestuursleden

Bestuur

30-4

JP McAllister | Penningmeester HCIJ
Mijn naam is JP McAllister (JP staat voor John Paul, maar de meeste mensen noemen me gewoon "JP”). Ik kom oorspronkelijk uit Waterford, Ierland, maar ik woon al bijna 30 jaar in Nederland en de laatste 26 jaar in IJsselstein. Mijn vrouw Ingrid en ik hebben twee

Lees verder

SportWays hockeykamp op HC IJsseloever

Clinics - kampen - toernooien

22-4 Ben jij klaar voor 2021?!
Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.

Lees verder

Bedankt Stefan!

Bestuur

15-4 Stefan heeft recent besloten om zijn carrière een andere richting te geven. Dat is voor hem een hele mooie stap, maar betekent helaas voor HCIJ dat hij niet meer genoeg tijd vrij kan maken voor zijn functies bij onze vereniging. Per 1 april is hij daarom gestopt met zijn werkzaamheden.

Lees verder

22 mei > BITJES HAPDAG

Communicatiecommissie

12-4 Op zaterdag 22 mei 2021 is er weer een bitjes hapdag op IJsseloever in samenwerking met SPTL. Deze dag kan je een professionele gebitsbeschermer op maat laten maken tegen actietarief!
SPTL is aanwezig van 10:00-14.00 uur op de club. Aanmelden is verplicht en dit kan tot uiterlijk 20 mei 2021. 

Lees verder

* IJsseloever is op zoek naar keepers voor de jongens D en meisjes B *

Keepers commissie

10-4 IJsseloever heeft de ambitie om uit ieder team te halen wat erin zit. Dat betekent voor de lijnteams dat we een keeper zoeken die zich serieus wil inzetten om het subtop-niveau te behalen. Maar ook voor de reguliere teams zoeken we keepers die deze belangrijke rol willen vervullen. Lijkt het jou leuk om dit avontuur aan te gaan? Haak dan eens aan op de vrijdagavond om mee te trainen en te

Lees verder

Opzeggen lidmaatschap | Voor 15 mei 2021!

Ledenadministratie

19-4

Beste leden en ouders,

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen ondanks deze periode al in volle gang zijn. Sommigen van jullie zullen ons wellicht gaan verlaten vanwege studie, of verhuizing. Als je onverhoopt onze club gaat verlaten hopen we dat je terugkijkt op een mooie tijd bij onze club.

Lees verder

HCIJ Vacatures...vrijwilligers gezocht!

Vacatures

17-2 Beste HCIJ-ers,
Graag wil ik jullie aandacht vragen voor een aantal belangrijke vrijwilligersrollen waarvoor we nog op zoek zijn naar invulling.
De Bestuur of Commissie rol van Vrijwilligers coördinator & ledenwerving.
De Communicatie Commissie zoekt, in dit steeds sterker toenemende digitale tijdperk, extra ondersteuning.

Lees verder

H1

H1 - Reservering
Datum zondag 16-5
Spelen 15:00

D1

D1 - U.H.C.QUI VIVE
Datum zondag 15-8
Spelen 12:45
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein