header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit H3 SV Kampong Hockey H29

Corona update

Bestuur

28-11 Beste leden, Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november hebben we in kaart gebracht wat de nieuwe maatregelen betekenen voor onze vereniging voor de komende drie weken. In de bijlage lees je er meer over.

Lees verder

Reminder: Volvo clubbonus HCIJ

Sponsorcommissie

28-11

Zoals jullie allemaal hopelijk weten is Verkerk Volvo sponsor van HC IJsseloever. Voor elke nieuwe Volvo, aangeschaft door een lid of ouder van een lid, stort Volvo Cars Nederland € 1.000 in de clubkas en voor elke occasion € 500.

Lees verder

Training funkeys en benjamins afgelast!

Benjamins

27-11

In verband met het weer wordt de laatste training van de funkeys en de benjamins verplaatst naar volgende week zaterdag. Ook de pieten zullen hun bezoek uitstellen tot volgende week!

Lees verder

EXTRA datum zaalclinic!

Zaalhockey

25-11
De zaalclinic op 5 januari voor E en F tussen 9-12 is helemaal vol! Echter kunnen we melden dat we een extra mogelijkheid gecreëerd hebben om zoveel mogelijk kids te kunnen laten genieten van tips, tricks en oefeningen. We hebben daarom een extra clinic beschikbaar voor donderdag 6 januari tussen 9-12 uur (E-F).

Lees verder

Winterweer? Dit zijn de procedures >

Bestuur

24-11 Winterweer? Dit zijn de procedures:
* BIJ KANS OP VORST NOOIT SPROEIEN!! *
Afgelasting van trainingen Indien er geen bericht gedeeld is over de afkeuring van de velden en je twijfelt of je wel of niet mag trainen op een veld, houd dan het volgende aan: *  Bij vorst of kans op vorst velden nooit sproeien!! *  Bij sneeuw, rijp of ijs op het veld: veld niet

Lees verder

HCIJ Marktplaats voor de zaal :)

Zaalhockey

24-11 Beste spelers en ouders,
Vanaf volgende week starten we met zaalhockeyen. Net als op het veld zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht, maar daarnaast heb je spullen nodig die afwijken van de velduitrusting.
Even kort op een rij:
Keepers

Lees verder

Weer 1,5 meter vanaf 24 november!

Bestuur

23-11 Vanaf morgen 24 november is het weer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Het demissionaire kabinet kondigde al eerder aan dat vanwege de oplopende coronaregels weer een verplichting gaat gelden en vanaf morgen kunnen politie en boa’s er weer op handhaven. Mensen die zich er niet aan houden, krijgen een waarschuwing en kunnen daarna een boete krijgen van 95 euro (😲)

Lees verder

GEZOCHT: Balkensjouwers

Zaalhockey

22-11
Aanstaande vrijdag, 26 november, vanaf 19:00 gaan we de zaalbalken naar ‘t Heem, de IJsselhal en de Poortdijk brengen. We kunnen hiervoor nog wat extra handen gebruiken...
Ben jij die sterke vrouw of man die die balken als luciferhoutjes verplaatst en heb je tijd? Meld je dan aan via [email protected] en kom ons helpen.

Lees verder

Corona update JEUGD

Bestuur

22-11 De besmettingen onder jongeren zijn hoog en dat merken we ook op HCIJ. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat we het virus ook op de club verspreiden nog even op een rij wanneer je ook alweer thuis blijft:
Wanneer blijf je thuis volgens de site van de rijksoverheid?

Lees verder

Save the date: HOGE HOED TOERNOOI!

Zaalhockey

22-11
Tijd: ma 27 dec, 9-17 uur Locatie: Bosrand Voor wie: HCIJ spelers E8/D/C Aanmelden: vanaf 1 december 17 uur (LET OP: snel vol!) Kosten: gratis
Het toernooi is exclusief eten en drinken, dus zorg daar zelf voor. Natuurlijk is de bar is open dus je kan je pinpas meenemen!

Lees verder

Ga je volgend jaar naar de D?

Keepers commissie

18-11
Speel je op dit moment in de E8-tallen en vond jij je keepersbeurt eigenlijk best wel vet? 
Wij zijn op zoek naar meiden en jongens die dat pak wel vaker willen aantrekken en niet bang zijn voor een blauwe plek. Wees gewaarschuwd; het is dus NIET voor watjes! ;)

Lees verder

Corona update

Bestuur

13-11 Beste leden, Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november hebben we in kaart gebracht wat de nieuwe maatregelen betekenen voor onze vereniging voor vandaag 13 november en vanaf morgen 14 november.
In de bijlage lees je er meer over.

Lees verder

Feestjes mogen niet doorgaan :(

Bestuur

12-11Vanwege de nieuw Covid-maatregelen moeten helaas de komende feestjes worden gecancelled... :(

Lees verder

LAST CALL Grote Clubactie!

Bestuur

12-11 Koop je laatste loten NU voordat het niet meer kan!
WAT IS DE GROTE CLUBACTIE? Al 49 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Meer informatie over deze stichting is te vinden op

Lees verder

Sponsor in de schijnwerpers; KMI Huidtherapie

Sponsorcommissie

12-10 KMI Huidtherapie doet alles om de huid beter te maken
HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Sinds kort is KMI Huidtherapie toegetreden tot de sponsors van HCIJ. Niet geheel toevallig aangezien ze sinds september naast de praktijk in Nieuwegein nu ook in IJsselstein gevestigd zijn en dit graag kenbaar willen maken. Met 2 hockeyende kinderen en een bekend contact binnen de

Lees verder

Is het volgende TD jouw feestje?

Evenementencie

4-10 Wil jij met jouw team ook een TD organiseren?
De eerste TD wordt georganiseerd door dames 1.  De overige data staan gepland op: Zondag 14 november 2021 Zondag 20 maart 2022 Zondag 24 april 2022 Zondag 8 mei 2022 Zondag 29 mei 2022 (slot TD)

Lees verder

Kom hockeyen bij dames A op zondag!

Senioren teams

24-9 Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe, frisse speelsters! Stof je stick af en kom een keer meetrainen :)
Als enthousiast damesteam met liefde voor het spel gaan wij graag voor de winst. Samen plezier hebben is voor ons minstens zo belangrijk naast het veld, dus op zondagmiddag borrelen we regelmatig na. 

Lees verder

Speciale bakken voor statiegeld-flesjes!

Barcommissie

23-9 Wanneer je bij HCIJ een plastic flesje koopt, betaal je 15 cent statiegeld. Als je het flesje inlevert bij de bar ontvang je een stempel. Is de stempelkaart vol dan lever je de kaart in en krijg je een consumptie gratis! Ben je niet zo handig met stempelkaarten dan kan je het lege flesje ook in 1 van de speciale bakken op het terrein gooien als donatie aan de club. 

Lees verder