header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

HCIJ draagt bij aan een Rookvrije Generatie! Houd je aan de regels!

Beheer, bar en accommodatie

12-10 Naast HCIJ zijn er inmiddels meer dan 1.000 sportterreinen rookvrij in Nederland.  


Bij ons is de enige (!) uitzondering daarop de duidelijk aangegeven ‘blauwe zone’ op het terras: daar mag op weekdagen na 21.00 uur en op zondagen gerookt worden. Nog steeds zien wij spelers in de avonden voor 21.00 uur roken op het terrein!Lees verder

HCIJ Klusdag | Zaterdag 19 oktober | Meld je aan!

Beheercommissie

11-10 Yes! Het is zover, op zaterdag 19 oktober is het klusdag bij HCIJ! Eigenlijk moeten we zeggen DOE-dag, want we gaan schoonmaken, vegen, snoeien, wieden, graffiti verwijderen, ballenvangers repareren en nog veel meer. Onze vaste groenploeg is ermee gestopt en de gemeente/RMN zien we ook minder. Ondertussen bestrijden we het onkruid zonder chemische middelen. Kortom we

Lees verder

Veilig onderweg met Van Ekeris Tweewielers B.V.!

Sponsorcommissie

7-10 Veilig onderweg met Van Ekeris Tweewielers B.V.!
Het zal niemand zijn ontgaan: de zomer is nu echt voorbij. De afgelopen dagen hebben we meer dan eens een regen- of hagelbui over ons heen gekregen, waait de wind weer krachtig en worden de dagen korter. Nog even en dan gaat de zon niet meer ’s avonds onder, maar al in de middag. Kortom: de donkere dagen zijn aangebroken.

Lees verder

Grote Clubactie 2019 | Heb jij al loten gekocht?!?

Sponsorcommissie

10-10 Beste HCIJ-ers,
Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de 47 e editie van De Grote Clubactie 2019. Deze actie gaat op zaterdag 14 september weer van start.
Wat is de Grote Clubactie?

Lees verder

HAAL JE SCHEIDSRECHTERSKAART!

Scheidsrechterscie

7-10   Ouders en belangstellenden opgelet. Vind je het leuk om meer regelkennis te vergaren en wellicht eens een wedstrijd te fluiten op het veld of in de zaal? Op dinsdag 12 november is je kans. In het clubhuis wordt die avond om 20.00 uur een scheidsrechtersexamen afgenomen.

Lees verder

Trainen in de herfstvakantie

Junioren teams

2-10 In de herfstvakantie wordt er niet volgens het normale schema getraind. Onderstaand kan je vinden wat dat voor jouw team betekent.

Funkeys/
Benjamins
Er is GEEN training op 19 en 26 oktober

Lees verder