header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 16 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
17:00 Thuis DO25-3 SV Kampong Hockey DO25-5

Grote Clubactie 2022

Bestuur

24-9
 Beste ouders,
Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de Grote Clubactie 2022. Deze actie gaat op 24 september van start, maar dit seizoen met een speciaal thema.

Lees verder

AAN-/AFMELDEN voor zaalhockey kan tot en met 24 september!

Zaalhockey

23-9
Je als speler of team aan- of afmelden voor het zaalhockeyen kan alleen vandaag en morgen nog! Heb je vragen? Mail naar [email protected]Lees verder

Informatie zaalhockey

Zaalhockey

18-9
Gisteren is de informatie m.b.t het komende zaalhockeyseizoen gedeeld via de mail. De bijlage is door Lisa niet aan iedereen verzonden. 
De informatie over de zaal is gedeeld met de coaches en/of aanvoerders van alle teams via de app, maar is ook te vinden op de website. Je moet hiervoor wel inloggen!  Via club-documenten- zaalhockey vind je de informatie.

Lees verder

HC IJsseloever en ondernemers gaan voor langdurige relatie

Sponsorcommissie

14-9
HC IJsseloever en ondernemers gaan voor langdurige relatie Sponsoren zijn van levensbelang voor de continuïteit van een vereniging, stellen Harald Oosting en Ronald Batenburg van de sponsorcommissie van HC IJsseloever, dé hockeyclub van IJsselstein. En hoe zorg je voor continuïteit? Door lange termijn contracten met ondernemers aan te gaan, aldus Oosting. ,,De

Lees verder

UPDATE: bel 112 bij verdachte situaties!

Bestuur

7-9 UPDATE: De situatie is nog niet opgelost. Bel 112 als je een verdachte situatie opmerkt! 

We raden iedereen aan om niet alleen, maar SAMEN te fietsen of te lopen van en naar de trainingen. Vermijd de route via de bospaadjes achter de velden!!

Lees verder

Niet alleen de club een bonus, maar jij ook!

Sponsorcommissie

2-9
Inmiddels is het bekend dat wanneer je bij Volvo Broekhuis of Muntstad in 2022 een nieuwe of gebruikte auto koopt of leaset, de club een bonus krijgt tot wel 1000 euro per verkochte auto.

Lees verder

Plan NU je eigen vrijwilligersdiensten in!

Beheer, bar en accommodatie

28-8
LET OP: vanaf NU kan je je eigen bar- en groendienst weer inplannen!! 
*2 bardiensten en 1 groendienst per kind per seizoen*

Lees verder

Jouw naam op onze Tech sweater?

Sponsorcommissie

19-8
Beste leden,
Inmiddels lopen al heel veel leden in de HCIJ Tech Sweaters en zijn we alweer toe aan een volgende productie.
Om een volgende batch ook daadwerkelijk te kunnen gaan produceren zijn we op zoek naar nieuwe logo-sponsors voor op de mouw. Plus J. Schimmel zal ook deze productie weer op de borst staan.

Lees verder

24 september bitjes hapdag op HCIJ!

Algemeen

16-8 Op zaterdag 24 september 2022 is er weer een bitjes hapdag op IJsseloever in samenwerking met SPTL. Deze dag kan je een professionele gebitsbeschermer op maat laten maken tegen actietarief! SPTL is aanwezig van 10:00-14:00 uur op de club. Aanmelden is verplicht via www.sptl.nl (u ontvangt een bevestiging)! Op de hapdag vragen we je je te melden bij de administratietafel. Daar kan je

Lees verder

Rooster voor de jeugdkeepers

Keepers commissie

16-8 Aankomend seizoen starten we de keeperstrainingen op vrijdag 26 augustus. Vanaf die datum zal Salman Akbar onze keeperstrainingen verzorgen! Hij is een Pakistaans international en heeft in Nederland gekeept bij o.a. Laren, Amersfoort, Victoria en Leiden. Ook heeft hij een eigen keepersschool SGKacademy. We krijgen ontzettend veel energie van hem en kunnen niet wachten om te beginnen!

Lees verder

Belangrijke data voor start seizoen!

Algemeen

15-8 Belangrijke data voor de start van het seizoen!
15 augustus ABCD:  Intensieve teams mogen starten met trainen
17 augustus 18:30 -20:30: Ophalen materialen en keeperstassen
22 augustus: ABCD: Start training overige teams
29 augustus: Start trainingen E8/E6/F teams

Lees verder

ONFIRE trainingen beginnen weer!

Jeugd Commissie breedtesport

10-8 Weer extra professionele ONFIRE techniektraining vanaf september op HC IJsseloever!
We zijn er weer! Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen op techniek onder leiding van onze eigen ONFIRE trainers naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wil worden of omdat je het

Lees verder

Bijverdienen? Kom training geven!

Vacatures

8-8
We zoeken nog steeds een aantal trainers voor onze A en B teams komend seizoen. Wil jij wat bijverdienen met training geven dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Het gaat om teams van alle niveaus, dus er zit zeker iets voor je bij.
Reacties mogen naar [email protected]


Lees verder

HCIJ kleding voor komend seizoen

Kleding Commissie

1-7
Beste leden en/of ouders,
Graag willen wij even jullie aandacht vragen m.b.t. het bestellen van HCIJ kleding voor het nieuwe seizoen.

Lees verder

Nieuwe keeperstrainer seizoen 22-23!

Bestuur

5-6 Na 14 jaar keeperstraining te hebben gegeven op HC IJsseloever stopt Rogier Ritter vanaf komend seizoen met het opleiden van de jeugdkeepers van IJsseloever. "Na 14 jaar vind ik dat HCIJ toe is aan een frisse wind binnen de keepers van onze club. Ik heb het met veel passie en plezier gedaan en kijk terug op een mooie periode!”

Lees verder

250 euro clubbonus bij Muntstad!

Sponsorcommissie

19-1
Muntstad heeft voor IJsseloever een geweldige actie voor het jaar 2022. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto bij Muntstad ontvangt de club maar liefst 250 euro! En zelfs de private lease valt onder deze regeling. 
Ga je voor een Audi of Volkswagen of voel je meer voor een Skoda of Seat? Alle merken doen mee!

Lees verder