header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Rookvrij bij HCIJ!

Bestuur

19-2 Zoals besloten tijdens afgelopen ALV zetten we de stap naar een rookvrij sportterrein tijdens de junior trainingen en wedstrijden. De enquête heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid een groot voorstander is van dit besluit.


Lees verder

Vacatures Scheidsrechters Commissie

Bestuur

18-2 Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons huidige team van vrijwilligers willen komen versterken.

Lees verder

Vrijwilligers bedankt!

Beheer, bar en accommodatie

18-2 Zaterdag 17 februari kwamen maar liefst 18 vrijwilligers met een paar commissieleden in actie om het terrein en clubhuis van HCIJ op orde te maken. Sommigen wilden meteen aan de slag, anderen namen eerst nog een koffie.


Lees verder

ophalen scheidsrechterskaarten

Scheidsrechterscie

14-2Vanaf zaterdag 10 maart zijn de scheidsrechterskaarten van de geslaagden van de cursus van 25 januari jl. af te halen bij de wedstrijdtafel. Ook de nog niet eerder opgehaalde kaarten van voorgaande cursussen zijn daar af te halen.

Lees verder

Even voorstellen: Eric Janssen

Bestuur

11-2 Eén van de zaken die uit de ledenenquête naar voren kwam is dat niet bij iedereen bekend is wie er in het bestuur van de club zitten. Vandaar dat we de komende weken de bestuursleden nog eens de revue laten passeren. Vorige week was Erik Huls aan de beurt, dit keer stelt Eric Janssen zich voor:

Lees verder

'To do's' richting einde seizoen

Junioren teams

11-2 De zaalcompetitie loopt op z’n eind, volgend weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld. Langzaamaan gaan we weer richting veld denken en beginnen we aan het laatste deel van seizoen 2017/2018. Via dit bericht delen we graag in het kort de planning voor deze periode. Waar nodig zullen later de details worden gedeeld.

Lees verder

Wintersweer, wat zijn de procedures.

Veldkeuring

5-2 Indien er geen bericht staat op de site over afgekeurde velden en twijfel je of je wel of niet mag trainen op een veld, houd dan de volgende regels in de gaten. 
Mocht het veld tijdens een wedstrijd toch glad beginnen te worden dan beslissen de scheidsrechters in overleg met de twee coaches over het al dan niet doorspelen.

Lees verder

PLUS Boeken moeten VOL!

Sponsorcommissie

21-1 Beste HCIJ spaarders,
Dat de hockeyplaatjes goed ontvangen zijn bij onze leden wisten we al. Vele leuke enthousiaste terugkoppelingen zijn er ontvangen. Dat bleek nog eens afgelopen vrijdag tijdens de speciaal georganiseerde ruilbeurs bij Brasserie Joris. Massaal is er door jullie ingegaan op de uitnodiging. Het was dan ook een super gezellige middag waarbij veel mensen hun boek vol

Lees verder