header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren teams

Jeugdtrainingen in de winter

Nieuws afbeelding 11-11-2017

Het is november, de stoomboot ligt op koers naar Nederland en voor je het weet zitten we aan de oliebollen en champagne. Tijd om jullie te informeren over de trainingen tijdens de winter. Nadat ik het allemaal in kaart had, bleek het best een ingewikkeld geheel. Ik zet e.e.a. daarom puntgewijs voor je op rij:

 1. De veldtrainingen gaan door voor alle teams tot en met 1 december a.s.
 2. Vanaf maandag 27 november starten de zaaltrainingen voor de D- en C-jeugd alsmede de JA1/MA1 en JB1/MB1. Deze teams hebben in de week van 27/11 – 1/12 dus zowel veld- als zaaltraining. Hiervoor geldt dat de zaaltraining een veldtraining vervangt. Train je normaal 2 keer in de week op het veld, dan ga je nu één keer in de zaal en één keer op het veld. Teams stemmen onderling af (afhankelijk van veld- en zaalschema wanneer ze veld en zaal doen).
 3. Vanaf maandag 4 december gaan ook de 8-tallen trainen in de zaal (Poortdijk).
 4. Vrijdag 15 december is de laatste zaaltraining in 2017. Daarna is het 3 weken 'Kerstvakantie' en is er geen zaaltraining.
 5. Vanaf maandag 8 januari starten de zaaltrainingen weer volgens schema.
 6. Vanaf woensdag 10 januari starten er weer veldtrainingen :
  • Alle F- en E6-jeugd trainen op woensdagmiddag. Separaat zijn betrokken teams geïnformeerd die op een ander moment trainen dan ze gewend zijn
  • 11-tallen kunnen, wanneer team en trainer dat wensen in de eerste weken van 2017 alleen op woensdag trainen. De trainer reserveert veldruimte door een mail te sturen naar [email protected]
 7. Er zullen teams zijn die al op 11 februari (of eerder) hun laatste zaalwedstrijd spelen en daardoor de veldtraining weer vol willen gaan oppakken. Daarom traint iedereen die dat wil vanaf maandag 12 februari weer op het veld volgens het bekende schema. Let wel, als je die week nog in de zaal traint, komt dat in de plaats van een veldtraining.

Het trainingsschema voor zowel veld als zaal is tot in detail in LISA ingevoerd (gedetailleerder dan we tot op heden deden). Daardoor ziet iedereen in zijn/haar agenda in de APP exact terug wanneer en waar je op een training wordt verwacht. 

Tot slot nog een ander punt van ‘winterse’ orde. Ga in dit jaargetijde goed aangekleed onderweg naar de training. Zorg dat je een laagje uit kunt doen als je op de training komt. Dat laagje kan dan vervolgens na de training weer worden aangetrokken om ook de terugweg naar huis verantwoord te laten verlopen. De hoeveelheid blote benen die ik deze weken na de training op de fiets zie springen is ongelooflijk. Doe dat niet, zorg (ook) voor jezelf!

Met sportieve groet,

Mark de Wit 

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle zaalhockeyinformatie op een rij
Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein