header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

PLUS Boeken moeten VOL!

Nieuws afbeelding 21-1-2018

Beste HCIJ spaarders,

Dat de hockeyplaatjes goed ontvangen zijn bij onze leden wisten we al. Vele leuke enthousiaste terugkoppelingen zijn er ontvangen. Dat bleek nog eens afgelopen vrijdag tijdens de speciaal georganiseerde ruilbeurs bij Brasserie Joris. Massaal is er door jullie ingegaan op de uitnodiging. Het was dan ook een super gezellige middag waarbij veel mensen hun boek vol hebben gekregen. TOP!

Voor alle leden die niet aanwezig konden zijn, hebben we nog een extra mogelijkheid om de boeken definitief vol te krijgen. We hebben van veel leden hun dubbele plaatjes ontvangen en de PLUS heeft ook de restvoorraad ter beschikking gesteld. Dat zijn duizenden plaatjes die een team van enthousiaste vrijwilligers momenteel aan het sorteren zijn.

Spaarders die nog nummers zoeken, kunnen een mail sturen naar [email protected]

In de mail staat de naam van de HCIJ speel(st)er, het team waar je in speelt en de nummers die je nog mist in je boek. De komende weken gaan wij alles verzamelen en iedereen kan zijn ontbrekende nummers dan ophalen bij de wedstrijdtafel vanaf de start van het nieuwe veldseizoen (1e weekend maart).

Wij denken hiermee, vanuit de organisatie, iedereen in de gelegenheid te hebben gesteld om de spaaractie succesvol af te ronden. Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan nog even contact op.   

Met vriendelijke groet,

Erik Huls   

 

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein