header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: penningmeester Jack Knol

Nieuws afbeelding 4-3-2018

Mijn naam is Jack Knol en sinds juni 2016 penningmeester van HC IJsseloever. 21 jaar geleden zijn mijn vrouw en ik in IJsselstein komen wonen. Nog steeds doen we dat met veel plezier. Toen onze kinderen de leeftijd kregen om te gaan sporten zijn we op zoek gegaan naar een passende teamsport en bijbehorende vereniging. In 2007 begon onze dochter bij de E8-tallen en al haar drie broers hebben haar voorbeeld gevolgd. Tot op heden spelen ze nog steeds bij HCIJ, studioren en JA en JB. Al snel werd ik betrokken bij de begeleiding van de verschillende teams van de kinderen. Tijdens mijn studietijd was ik ook al actief als penningmeester bij overkoepelende studentensport. Door mijn wiskundige achtergrond heb ik een voorkeur voor getalletjes. Toen deze functie binnen HCIJ vacant kwam wilde ik mij daarvoor inzetten.

Nu ik toch aan het woord ben, wil ik dit platform gebruiken om paar opmerkingen over het belang van onze financiële processen te plaatsen. Wij als vereniging gaan aan het begin van het seizoen financiële verplichtingen aan voor trainers en accommodatie, de contributie is de grootste inkomstenbron van de vereniging. Het is noodzakelijk dat deze op tijd betaald wordt, zodat wij ook aan onze verplichtingen kunnen blijven voldoen. Elke stornering door een lid betekent minimaal 10 minuten werk voor iemand die dit werk op vrijwillige basis doet. Als lid (of ouder) kan je zelf veel invloed uitoefenen op de juiste verwerking van de incasso. Geef op tijd wijzigingen in email adres en/of bankrekeningnummer door, zodat incasso op juiste wijze plaatsvindt en factuur naar het juiste email adres verstuurd wordt.

We beginnen nu weer aan de 2e helft van de veld competitie. Vooruitlopend op een succesvolle tweede helft nog even kort de regels rondom opzeggen van het lidmaatschap. Opzeggingen dienen uiterlijk 15 mei bij de [email protected]te geschieden, mondelinge opzeggingen bij trainers/coaches/commissie leden tellen niet als opzegging. Uiteraard houden we rekening met studieplaatsingen en examenresultaten als wij bijtijds geïnformeerd worden. Indien opzegging te laat binnen komt is, conform contributiereglement, nog een deel-contributie verschuldigd.

Als versterking van de financiële ledenadministratie zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die enkele uurtjes per week aan deze taak kan besteden. Werkzaamheden bestaan o.a. uit: beheer algemene mailbox, opvoer/mutaties ten behoeve van facturatie in LISA, etc.

Gerelateerde nieuwsberichten

Save the date | Nieuwjaarsreceptie 6 januari
Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein