header foto header foto header foto
 
Beheer, bar en accommodatie

HCIJ draagt bij aan een Rookvrije Generatie! Houd je aan de regels!

Nieuws afbeelding 12-10-2019

Naast HCIJ zijn er inmiddels meer dan 1.000 sportterreinen rookvrij in Nederland. 


Bij ons is de enige (!) uitzondering daarop de duidelijk aangegeven ‘blauwe zone’ op het terras: daar mag op weekdagen na 21.00 uur en op zondagen gerookt worden. Nog steeds zien wij spelers in de avonden voor 21.00 uur roken op het terrein!


Met klem vragen wij alle rokers om zich hieraan te (blijven) houden en de peuken in de daar opgestelde asbakken te deponeren. Helaas vinden we steeds vaker peuken op andere plaatsen op ons mooie sportterrein…. Om het maar eens populair uit te drukken: dat is ‘niet chill’.


Waarom doen we dit ook alweer?

HCIJ is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. 
 
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  Kijk voor meer informatie over de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl.


Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein