header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

AutoServiceCenter IJsselstein: autobedrijf op dealerniveau

Nieuws afbeelding 20-2-2021

HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Inmiddels alweer bijna 12 jaar geleden startte AutoServiceCenter IJsselstein met de sponsoring van HCIJ en nog altijd zijn ze trouwe sponsor van de club. Enerzijds vanuit betrokkenheid en om de club te ondersteunen, maar ook vanuit het doel om daarmee meer naamsbekendheid te kunnen genereren. Mede-eigenaar Marc Richèl heeft twee dochters die al vanaf de benjamins en nu in de MC en MA van HCIJ spelen. Hij typeert onze hockeyclub als: "Een sportieve club waar het samenzijn warm en welkom is.”

 

Verstand van alle automerken

AutoServiceCenter IJsselstein is een jong, universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service. Dit is een groep van 420 specialisten verspreid over het land die staat voor de kenmerken compleet, goed en betrouwbaar. Je kunt bij AutoServiceCenter IJsselstein terecht voor het totale auto onderhoud voor de heilige koe van A tot Z en daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Young-/Oldtimers, elektrische modellen, Landrovers en campers. Ze werken voor alle automerken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie ook officieel geldig blijft. Of zoals Marc kort en krachtig verwoordde: "We zijn een universeel autobedrijf op dealerniveau tegen een betaalbare prijs met uitblinkende service.”

 

Alles onder één dak

Bosch zit in elke auto en de kennis en kunde van Bosch Car Service is zeer vooruitstrevend. Het team van AutoServiceCenter IJsselstein wordt continu getraind om dit weer te verwerken in de werkplaats op een duurzame wijze. Ze zitten zeker niet stil en innoveren continu om een breed pakket aan diensten aan te kunnen blijven bieden. Het kan daarbij niet gek genoeg tot zelfs zoekopdrachten en aankoopkeuringen bij of voor derden. Er wordt transparant gewerkt, zodat je geen verrassingen krijgt bij het ophalen van je auto en zeker niet op de factuur. En bovendien beschikken ze over een uitgebreide haal en breng service waarmee zowel ondernemers als particulieren compleet ontlast kunnen worden.

 

Meer informatie? Kijk op www.autoservicecenter.nlen lees alles over de uitgebreide dienstverlening van AutoServiceCenter IJsselstein.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Pre-Order de nieuwe HCIJ Tech Sweater NU!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein