header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Reminder: Volvo clubbonus HCIJ

Nieuws afbeelding 28-11-2021


Zoals jullie allemaal hopelijk weten is Verkerk Volvo sponsor van HC IJsseloever. Voor elke nieuwe Volvo, aangeschaft door een lid of ouder van een lid, stort Volvo Cars Nederland € 1.000 in de clubkas en voor elke occasion € 500.

Vergeet daarom niet bij het bestellen van een Volvo (koop of lease) te vermelden dat je lid bent en/of een kind hebt die lid is bij HC IJsseloever in IJsselstein.

Heb je afgelopen jaar een auto besteld / gekocht via Verkerk en dit nog niet doorgegeven, meld dit dan even en wij pakken dit verder op. Een email aan [email protected]is genoeg, het zou erg zonde zijn als wij dit geld mislopen.

Ook voor aankomend jaar loopt de sponsoring van Volvo Cars Nederland door, dus bestel je een leaseauto of schaf je een nieuwe of gebruikte Volvo aan, zorg dat hij bij Verkerk Volvo geleverd wordt (tegenwoordig onderdeel van de Broekhuis Groep). Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruilwaarde of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Niet alleen de club een bonus, maar jij ook!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein