header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Staf Heren 1 stopt vanaf volgend seizoen

Nieuws afbeelding 19-2-2022

Nadat kortgeleden eerst het bestuur was geïnformeerd, heeft afgelopen donderdag de staf van Heren 1 aan de spelers laten weten dat ze na dit seizoen zullen stoppen met de begeleiding van het eerste herenteam van IJsseloever.

Na drie seizoenen als hoofdcoach heeft Jasper Coppens, met zijn gehele team, aangegeven dat het tijd is voor een volgende stap. Niet alleen voor Jasper, maar ook voor Heren 1.

Het zijn 3 uitdagende jaren geweest waarbij het team het eerste seizoen heel sterk begon in de overgangsklasse. Het hoogste niveau dat IJsseloever ooit heeft gespeeld en voor een vereniging als de onze, een buitengewone prestatie. Helaas heeft Corona ervoor gezorgd dat het tweede seizoen al na een paar maanden letterlijk tot stilstand kwam. Jasper en zijn team hebben met veel energie getracht om Heren 1 scherp en fit te houden voor een eventuele herstart, maar helaas werd de competitie niet meer hervat.

Op dit moment staat alles in het teken van de tweede helft van het huidige seizoen. Gelukkig staan alle lichten op groen en zondag 13 maart gaat de competitie weer voluit van start. Voor iedereen die Heren 1 volgt zal het bekend zijn dat er in de tweede helft van het seizoen nog belangrijke punten gepakt moeten worden om in de overgangsklasse te blijven.

Jasper en zijn team zijn niet alleen met HCIJ verbonden door Heren 1. Ze wonen zelf in IJsselstein, hebben kinderen bij IJsseloever spelen en zijn vaak ook nog in andere rollen bij ons actief. Het was uniek om een echte HCIJ’ers aan het hoofd te hebben staan van ons herenteam in de overgangsklasse. Omdat het echte HCIJ’ers zijn, raken we ze dus ook niet kwijt, maar zien we elkaar hopelijk nog veel in de komende jaren. 

Het bestuur van HCIJ wil namens zichzelf en alle leden, Jasper, Erik, Daan, Jocco en Fred enorm bedanken voor alle tijd, energie en toewijding die ze in dit project gestopt hebben en wensen hen en het team nog alle succes in de tweede helft van de competitie.

Het bestuur