header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Floris de Ridder wordt trainer-coach H1

Nieuws afbeelding 27-5-2022
Vol trots mogen we aankondigen dat bij Heren 1 Floris de Ridder het stokje zal overnemen van Jasper Coppes. Floris zal voor velen een bekende naam zijn omdat hij jaren heeft gespeeld voor Bloemendaal en Kampong Heren 1. Ook is hij een succesvolle coach in de hoogste jeugdcompetities van Nederland geweest. Wat misschien niet iedereen weet is dat hij ook al een aantal jaren zijn eigen hockeybedrijf runt waarmee hij hockeykampen en clinics organiseert en bij diverse verenigingen complete jeugdopleidingen faciliteert. Ondanks zijn jonge leeftijd brengt hij dus een heleboel kennis en ervaring mee. Floris is een enorm positieve en energieke vent en we zijn ervan overtuigd dat hij niet alleen voor Heren 1 maar ook voor IJsseloever als geheel een grote rol gaat spelen. 

Natuurlijk willen we afzwaaiend coach Jasper Coppes enorm bedanken voor alle tijd en energie die hij de afgelopen jaren heeft gestoken in onze vereniging.

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Heren 1 te komen spelen volgend seizoen, dan kun je meedoen aan de open selecties op 14, 16, 18, en 21 juni.

Meer info via: [email protected] | 0611028818


 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein