header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Openstaande vacatures

Nieuws afbeelding 24-12-2022 Vacatures bij HCIJ
 
Het bestuur van HCIJ is een klein enthousiast team waarbinnen ieder bestuurslid zijn/haar eigen aandachtsgebied heeft. Naast uitvoering van het beleid komen er in het bestuur allerlei thema’s aan de orde. Een veelzijdige en uitdagende klus dus! Betrokkenheid, vertrouwen, teamspirit en constructieve communicatie zijn kernwaarden binnen ons bestuur. Maar vooral ook een gezellig team dat HCIJ een warm hart toedraagt.

Er zijn momenteel twee vacatures binnen het bestuur: een bestuurslid horeca en evenementen en een bestuurslid vrijwilligers en ledenwerving. Daarnaast zijn we bij de bar ook nog op zoek naar versterking.

Bestuurslid horeca en evenementen
Je werkt nauw samen met de bar- en evenementencommissie. Met een groep enthousiaste vrijwilligers weet je van ons clubhuis een warme huiskamer te maken waar leden en gasten zich welkom voelen.

Bestuurslid ledenwerving en vrijwilligers
Binnen deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor de ledenwerving, voor het vrijwilligersbeleid en het mobiliseren van de vrijwilligers die onze club groot maken.
Voor beide functies geldt dat een hockey achtergrond niet nodig is. Je bent communicatief vaardig is, kan motiveren en verbinden.

Vacature barmanager zondag
Ons mooie clubhuis is de ontmoetingsplek voor onze leden en gasten. Waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, een tosti kan eten en waar de jeugd na de wedstrijd voorzien van een kan limonade met de tegenstander rondom de tafel zit.
Een groep enthousiaste vrijwilligers (barcommissarissen) maakt het mogelijk dat we optimaal gebruik kunnen maken van ons clubhuis en zorgt voor de gastvrijheid. Er is een vacature voor barmanager zondag.
Je bent op zondag aanwezig, zorgt dat alles rondom de bar goed verloopt en je bent aanspreekpunt voor allerhande zaken.
Een hockey achtergrond is niet nodig. Je bent communicatief vaardig, goed in staat samen te werken en te verbinden. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging.
Invulling van de vacature is bij voorkeur vanaf eind februari, begin maart, rond de start van de tweede seizoenshelft.
Je hebt als barmanager zondag vrijstelling voor de bar- en groendienst en fluitbeurten.
Heb je interesse, vragen en/of wil je een gesprek mail dan aan [email protected]
onze voorzitter, Erik Huls, vertelt je er graag meer over.
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein