header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 juni 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis JF2 Duitsland Schaerweijde JF4
08:30 Thuis MF5 Spanje MHV Maarssen MF5
09:45 Thuis JE1 MHCN J6E1

Daan Jongejan blijft trainer-coach D1

Bestuur

27-5
Wij zijn ontzettend blij dat het contract met Daan Jongejan voor Dames 1 is verlengd. Daan is een jaar geleden bij ons begonnen met de ambitie om een nieuw dames 1 te creëren, uit een grotendeels vernieuwde, zeer jonge, ploeg meiden die richting de Overgangsklasse kan. Het doel voor het eerste seizoen was om stabiel in de eerste klasse spelen en uit de degradatiezone te blijven. Daan

Lees verder

Floris de Ridder wordt trainer-coach H1

Bestuur

27-5 Vol trots mogen we aankondigen dat bij Heren 1 Floris de Ridder het stokje zal overnemen van Jasper Coppes. Floris zal voor velen een bekende naam zijn omdat hij jaren heeft gespeeld voor Bloemendaal en Kampong Heren 1. Ook is hij een succesvolle coach in de hoogste jeugdcompetities van Nederland geweest. Wat misschien niet iedereen weet is dat hij ook al een aantal jaren zijn eigen

Lees verder

Winnaars Sportways-actie bekend!

Bestuur

13-5Naomi en Riley zijn de winnaars van onze Sportways-actie! Het bestuur vond hun verhaal het beste en daarom zijn zij gekozen om aankomende zomer GRATIS een overnachtingskamp van Sportways bij te wonen. Wij wensen ze heel veel plezier en willen Sportways bedanken voor het mogen weggeven van deze fantastische prijzen :)

Lees verder

Heel veel succes met de eindexamens!

Bestuur

11-5 Wij willen al onze leden die nu aan het zwoegen zijn voor de komende eindexamens heel erg veel succes wensen!! We hopen dat jullie allemaal met vlag en wimpel slagen :)

Lees verder

In Memoriam: Karen Duran

Bestuur

21-4
Afgelopen maandag bereikte ons het droevige nieuws dat Karen Duran is overleden.
Karen was naast moeder van twee dochters die al jaren bij IJsseloever hockeyen ook meerdere seizoenen actief als coach. We herinneren ons Karen als een zeer betrokken vrijwilliger die niet schroomde om op te komen voor de belangen van de kinderen in haar team en altijd handelde vanuit

Lees verder

Locaties verzamelen uitwedstrijden

Bestuur

11-4 Beste leden en ouders,
Graag willen we jullie er nog even op attent maken dat het verzamelen voor uitwedstrijden plaats moet vinden op openbare gelegenheden zoals bv het zwembad, de carpool, ‘t Heem of HCIJ na 12 uur. Het mag NIET bij bedrijventerreinen en zeker niet in woonwijken. Dit veroorzaakt overlast en dus ontevreden inwoners. Dat willen we natuurlijk niet als HCIJ!

Lees verder

Verkeersoponthoud bij uitwedstrijden

Bestuur

8-4
Komende maanden wordt er ieder weekend door Rijkswaterstaat groot onderhoud gepleegd aan diverse verkeersknooppunten die en route naar verschillende hockeyclubs liggen.

Lees verder

HCIJ geeft 2 GRATIS overnachtingskampen weg!

Bestuur

4-4
GEWELDIG NIEUWS! 
IJsseloever mag 2 gratis overnachtingskampen van Sportways weggeven voor de zomer van 2022 in Antwerpen of Amsterdam! Hoe vet is dat?

Lees verder

Staf Heren 1 stopt vanaf volgend seizoen

Bestuur

19-2
Nadat kortgeleden eerst het bestuur was geïnformeerd, heeft afgelopen donderdag de staf van Heren 1 aan de spelers laten weten dat ze na dit seizoen zullen stoppen met de begeleiding van het eerste herenteam van IJsseloever.

Lees verder