header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

GEEN HOCKEYACTIVITEITEN TOT EN MET 28 APRIL!

Bestuur

2-4 De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de op 31 maart gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

Lees verder

Nieuws van de voorzitter!

Bestuur

20-3
Beste HCIJ’ers, 
De afgelopen dagen hebben wij op alle manieren gemerkt hoe groot de impact van het coronavirus is voor onze samenleving en in onze sportverenigingen. Deze crisis raakt iedereen en wij kunnen dit alleen bestrijden met solidariteit en door de richtlijnen te volgen die door het Rijk zijn gegeven. 

Lees verder

We need you! | Vacatures HCIJ

Bestuur

11-3
Vrijwilligerswerk bij HCIJ, maakt mensen gelukkig! Graag willen we iedereen in de gelegenheid stellen om nog gelukkiger te worden in het leven. Uit onderzoek blijkt dat het recept hiervoor vrijwilligerswerk is! ............................................................................................................................. Quote AD Onderzoek bewijst: van

Lees verder